Kissatarvikkeet

Nirsoileeko kissasi? Kissat ovat tunnetusti tarkkoja sen suhteen, mikä niille kelpaa. Animatzoo.fi-verkkokaupassa on otettu huomioon kissojen vaatimukset laadun suhteen ja tarjolla on vain parasta lemmikillesi. Olipa kyseessä sitten kissan ruokinta tai aktivointi, meiltä löytyy varmasti lemmikkiäsi innostava ratkaisu.

Tilaaminen verkkokaupastamme on vaivatonta ja toimitus nopeaa. Käy katsomassa valikoimaamme ja ylläty iloisesti!

Kissatarvikkeet edullisesti netistä

Kissan omistaja tietää, että lemmikin tarvikkeisiin uppoaa helposti suuriakin summia rahaa, sillä harva haluaa tinkiä kissansa hyvinvoinnista. Eikä lemmikin toivota tylsistyvän, vaan viettävän sille luontaista ja aktiivista elämää. Hyvässä hoidossa ei kuitenkaan aina ole kyse rahasta. Kekseliäisyys ja viitseliäisyys vievät pitkälle, samoin hintavertailu eläintarvikeliikkeissä.

Animatzoo.fi-verkkokauppamme kestää vertailun kevyesti, sillä pidämme tuotteidemme hinnat aina alhaisina. Meillä saat hoidettua ostokset edullisesti, eivätkä suuremmatkaan hankinnat, kuten kissan kiipeilypuu, tee liian suurta lovea lompakkoosi. Muutkin laadukkaat kissan tarvikkeet löytyvät verkkokaupastamme kilpailukykyisin hinnoin.

Kiipeilypuut ja raapimispuut

Kiipeileminen sekä kynsien teroittaminen on kissalle ominaista toimintaa ja sille olisi hyvä  luoda edellytykset näihin myös sisätiloissa. Muutoin se kiipeilee missä sattuu ja saattaa raapia esimerkiksi huonekaluja paremman puutteessa. Verkkokaupastamme löytyy varmasti oikea kissan raapimispuu sinunkin lemmikkisi tarpeisiin.

Nykypäivänä on suosittua asentaa kissan kiipeilypuu kattoon. Tämä tekee koko huoneesta kissan leikkikentän, ja lemmikkisi on takuuvarmasti innoissaan. Animatzoo kattaa tämänkin tarpeen tarjoten laajan valikoiman vaihtoehtoja. Tee kodistasi viidakko, viritä kissan kiipeilypuu kattoon ja lemmikkisi pääsee leikkimään petoa sille ominaisessa ympäristössä. Muutama kissan raapimispuu vielä lattialle ja huvipuisto on valmis!

Kissanruoka

Niinkin arkipäiväinen asia kuin kissan ruokinta saattaa joskus vaikuttaa oikealta taitolajilta, sillä kissa ei välttämättä syö sitä, mitä sille tarjoat. Animatzoolla on laaja valikoima kaikenlaisia kissan ruokia ja tietysti ne kaikista suosituimmat merkit. Verkkokaupassamme myytävä kissan kuivaruoka on ravinnerikasta sekä tuoksultaan ja maultaan kissaa houkuttelevia, ja sitä voi tilata kerralla suuriakin määriä. Näin säästät selvää rahaa!

Sivustoltamme löytyy valinnanvaraa myös herkkupalojen suhteen. Lemmikin hemmottelu on mukavaa, kunhan se ei mene liiallisuuksiin. Ravintoa ja liikuntaa tulee olla sopivassa suhteessa. Myös ruuan ravintosisältö vaikuttaa kissan terveyteen ja hyvinvointiin. Animatzoolta saatava kissan kuivaruoka saattaa näyttää vaatimattomalta murkinalta, mutta on tänä päivänä huippuunsa hiottu ravintokokonaisuus.

Valjaat ja häkit

Mikäli kissasi ulkoilee, on hyvä miettiä sen ulkoiluvarusteita. Kissan irti pitäminen kaupunkialueella on aina riski. Liikennettä on paljon, eikä taitavakaan kissa välttämättä osaa tulkita liikennettä oikein. Lisäksi irti juokseva kissa voi aiheuttaa vaaratilanteita myös ihmisille. Suositeltavaa onkin, että omistaja veisi itse kissaansa ulos.

Kissan valjaat on hyvä apuväline lemmikin ulkoiluttamiseen. Oikeankokoisista ja oikein päälle puetuista valjaista kissa ei pääse kiemurtelemaan kovin helposti irti, vaikka sellaisessa yleensä taitava onkin. Tästä syystä kissan kaulapanta ei välttämättä toimi ulkoiluttaessa. Hihna kannattaa pitää suhteellisen lyhyenä, sillä muuten voit joutua hakemaan lemmikkisi alas puusta sen jäätyä hihnansa kanssa jumiin.

Kissan valjaat ja hihna on hyvä varustaa myös heijastimilla pimeää kautta silmällä pitäen. Muista kesäkaudella myös kissan punkkipanta, joka pitää epätoivotut vieraat tehokkaasti loitolla.

Mikäli sinulla on oma piha, voi kissan ulkohäkki olla käypä ratkaisu. Sellaisessa kissa yleensä viihtyy loistavasti, sillä se on häkissä aitiopaikalla pihan tapahtumia seuratakseen, ja samalla kuitenkin turvassa. Häkkejä löytyy eri mallisia ja kokoisia erilaisiin tarpeisiin.

Kissan ulkohäkki on nykypäivänä suosittu ratkaisu, kun lemmikkiä ei haluta päästää irti juoksentelemaan. Animatzoo.fi-verkkokaupastamme löydät kaikki kissan ulkoiluun liittyvät tarvikkeet.

Hiekka- ja kuljetuslaatikot

Kissan hiekkalaatikko on ainakin sisäkissalle yksi oleellisimmista varusteista, jotta lemmikkisi pääsee tarpeilleen tilanteen niin vaatiessa. Tärkeintä onkin, että kissalla on esteetön pääsy laatikolleen. Myös laatikon puhtaana pito on tärkeää, jo hajuhaittojenkin vuoksi. Eikä kissa välttämättä halua asioida likaisessa laatikossa.

Kissat saattavat olla valikoivia paitsi ruuan, myös hiekkalaatikossa olevan hiekan suhteen. Animatzoo.fi-verkkokaupasta löydät erilaisia vaihtoehtoja, joista on varaa valita. Vaikka kissa itse tekisikin asiassa lopullisen päätöksen, on meillä Animatzoolla aika hyvä vainu siitä, mikä kissoja miellyttää! Ostaessasi meiltä kissan hiekkalaatikkoon täytettä, voit olla varma, että saat laatua.

Kissan kantokoppa on hyvä olla niillä kisuilla, jotka matkustavat paljon. Oma paikka rauhoittaa lemmikkiä esimerkiksi junissa ja busseissa. Kissan kantokoppa tarjoaa myös pehmoisen nukkuma-alustan. Jotkut kissat tykästyvät kuljetusboksiinsa niin, että haluavat nukkua siellä kotioloissakin. Siksi saattaa olla hyvä valita malli, josta katon saa irti.

Lentomatkustuksessa kissan kuljetuskoppa on pakollinen. Nykykopit ovat hyvin varusteltuja ja soveltuvat hyvin pitkillekin matkoille. Monissa kopeissa on muun muassa turvalukko, rapsutusaukko sekä virtsan keräävä kouru.

Muut kissatarvikkeet

Kissat ovat luonnostaan touhukkaita ja nauttivat puuhastelusta niitä kiinnostavien asioiden parissa. Kissan aktivointilelu tuo lemmikkisi elämään kaivattua haastetta ja sen parissa vierähtää kissalta helposti tovi jos toinenkin. Jos omistaja on kiireinen, eikä ehdi esimerkiksi ulkoiluttaa lemmikkiään kovin usein, voi kissan aktivointilelu tuoda arkeen sopivasti säpinää.

Animatzoo.fi-verkkokaupasta löytyy paitsi aktivointileluja, myös paljon, paljon muuta kivaa ja hyödyllistä lemmikillesi. Kun vasta suunnittelet kissan hankintaa, on huomioon otettava monia seikkoja. Laita ostoslistallesi ainakin seuraavat kissan tarvikkeet: peti, ruokakuppi, vesikuppi, harja, kynsisakset, ja kissan shampoo. Myös kissanluukku on joissakin talouksissa välttämätön hankinta. Viihteeksi kisulle on hyvä hankkia ainakin laserlelu, ja tietysti kissanminttua.

Sivustoltamme saa paljon informaatiota myynnissä olevista tuotteista. Yksinkertainenkin perustarvike, esimerkiksi kissan kaulapanta, voi vaatia yllättävän paljon perehtymistä: haluatko heijastavan tai kuviollisen, nimikyltillä vai kulkusella varustettuna? Entä kissan punkkipanta, tarvitaanko sellainen erikseen? Verkkokauppamme antaa paljon ideoita, joista on kivaa valita lemmikille se sopivin vaihtoehto.