Koiratarvikkeet

Koira on ihmisen paras ystävä, ja ansaitsee itsekin parasta. Animatzoo.fi-verkkokaupasta löydät rakkaalle lemmikillesi kaikki sen elämän perustarvikkeet liittyen niin huoltoon, ruokintaan, aktivointiin kuin hemmotteluunkin.

Tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita, ja meiltä saat esimerkiksi suositut koiran vaatteet edullisesti. Suuremmat tilaukset, kuten kuljetushäkki koiralle, pakataan tiiviisti kuljetusta varten, jolloin paketin käsittely on helppoa. Tähän kannattaa tutustua!

Koiratarvikkeet netistä edullisesti

Animatzoo.fi-verkkokaupassa asioiminen on helppoa – voit valikoida sinulle ja lemmikillesi sopivat tuotteet vaikka kotisohvaltasi. Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden.

Kuluttajan kannattaa pysyä verkko-ostoksilla hereillä ja vertailla aina hintoja ennen ostopäätöstä, sillä täysin samasta tuotteesta saatetaan pyytää hyvinkin erilaista hintaa eri sivustoilla. Esimerkiksi koiran autohäkki hinnoitellaan usein yläkanttiin. Monet arkisemmat tarvikkeet, kuten koiran kynsisakset, voi löytää hyvinkin edullisesti, ilman että leikkuuteho kärsii.

Hintojen vertailu on tänä päivänä ennennäkemättömän helppoa: voit selvittää suoraan vaikka puhelimellasi, mistä löydät parhaat koiratarvikkeet netistä halvalla. Animatzoo.fi-verkkokaupan tuotteet kestävät helposti vertailun: pidämme hinnat aina edullisina ja kilpailukykyisinä.

Laadukasta koiranruokaa netistä halvalla

Animatzoo.fi:stä voit tilata koiranruokaa netistä suuriakin määriä. Isojen koirien omistajat ostavat luonnollisesti isoja ruokasäkkejä lemmikeilleen, mutta pienempienkin koirien omistajien kannattaa harkita sitä vaihtoehtoa. Ruoka on nimittäin edullisinta, kun sitä ostaa suuria määriä kerralla. Kuono.fi-sivuston julkaiseman, Turun AMK:ssa tehtyyn tutkimukseen pohjaavan ympyräkaavion mukaan ruoka on koiranomistajan suurin menoerä, joten tässä on mahdollisuus merkittäviin säästöihin.

Jokainen koiranomistaja tietää, mikä ruoka maittaa parhaiten omalle lemmikille. Koiranruokavalikoimamme on laaja ja kattaa kaikki suosituimmat koiranruokamerkit, joten löydät meiltä varmasti myös oman koirasi suosikit. Verkkokaupastamme saat myös koiran puruluut, jotka inspiroivat lemmikkiäsi sille luontaiseen toimintaan. Tilauksen tekemisen jälkeen koiranruoka toimitetaan suoraan kotiovellesi nopeasti ja ilman turhaa säätöä.

Aktivointilelut

Koira tylsistyy helposti, mikäli se ei saa älyllistä haastetta. Tylsistynyt koira taas ryhtyy helposti pahantekoon. Koiran aktivointi on siis ensiarvoisen tärkeää: uuden oppiminen kuluttaa koiralta paljon energiaa ja ongelmanratkaisu kehittää sen älykkyyttä. Koiran aktivointilelu on myös helppo tapa haastaa koiraa älyllisesti ja estää kolttosten tekeminen. Sellaisen voi ostaa Animatzoo.fi-verkkokaupastamme, jossa valinnanvaraa riittää.

Koiran jäädessä yksin kotiin on aktivointilelu myös oiva seuralainen ja pitää koiran kiireisenä hyvän aikaa. Tämä voi olla myös naapureille mieluisa ratkaisu, mikäli lemmikilläsi on tapana elämöidä kotona ikävissään. Tosin on muistettava, että koiran jättämistä yksin tuntikausiksi tulisi välttää aina kun se on mahdollista. Mutta arjen kiireissä koiran aktivointilelu voi pelastaa kaikkien päivän. Myös koiran puruluut pitävät lemmikin tyytyväisenä hyvän aikaa.

Erinomainen keino lemmikin virkeänä pitämiseen on yhdessä harrastaminen. Kiinnitä lenkkeillessä juoksuvyö koiran valjaisiin sekä vyötäröllesi, ja yhdistä näin tehokkaasti lemmikin ulkoilutus ja oma kuntospurtti.

Kuonokopat

Milloin koira tarvitsee kuonokopan? Asiaa harkitseva kohtaa netissä sekalaisen viidakon ohjeita eri lähteistä. Muille ulkoilijoille kuonokoppaa käyttävä koira voi näyttää hieman pelottavalta, vaikka se ei aina olekaan merkki vihaisesta koirasta. Kuonokoppa saattaa olla koiralla myös esimerkiksi siksi, ettei se pystyisi syömään maasta mitä sattuu. Sitä tekevät yllättävänkin monet koirat, eikä niiden vatsa välttämättä kestä tätä harrastusta.

Perussääntönä voi pitää, ettei koira tarvitse kuonokoppaa, ellei sillä ole taipumusta näykkiä tai purra ihmisiä tai toisia koiria. Normaalisti käyttäytyvä lemmikki ei sitä tarvitse. Mikäli aggressiivista käytöstä kuitenkin ilmenee, voi olla tarpeen laittaa kuonokoppa koiralle ulkoilun ajaksi. On hyvä muistaa, että omistaja on aina vastuussa lemmikistään ja sen tekemisistä. Koiraa voi ja kannattaa opettaa koulutuksen avulla pois ikävästä tavasta, mutta prosessin ollessa kesken on parempi ottaa varman päälle.

On myös tärkeää valita oikeanlainen kuonokoppa koiralle. Sen tulee istua napakasti, mutta ei olla liian kireä. Omistajan on otettava huomioon, että kankainen kuonokoppa estää koiraa läähättämästä kunnolla, joten lämpimillä keleillä lenkkien on oltava lyhyitä tai suuntauduttava alueille, joilla liikkuessa kuonokopan voi ottaa pois. Parempi vaihtoehto onkin useimmiten muovinen tai metallinen koppa, jossa on tarpeeksi tilaa läähättämiselle. Tällöin koiran palkitseminen nameillakin onnistuu, esimerkiksi kun opettelu toisten koirien kohtaamiseen on yhä kesken.

Kuonokoppaa ei koskaan tulisi pitää koiralla tämän ollessa yksin. Muutenkin pyrkimys tulisi olla koko ajan pois kuonokopan pitämisestä ylipäätään. Kuonokoppaa ei tulisi koskaan käyttää rangaistuksena, vaan ainoastaan varotoimena ja ennaltaehkäisynä.

Koiraportit

Onko koirasi liian vallaton sisätiloissa? Silloin voi olla tarpeen rajata sen liikkuvuutta ja asentaa koiraportti sisälle taloon. Portti voi olla tarpeen monissa eri tilanteissa: koiran pentuaikana turvallisuussyistä, remontin ollessa kesken tai vaikkapa siksi, että osan talosta haluaa pitää siistissä kunnossa. Tällöin myös esimerkiksi allergiset vieraat saattavat pystyä tulemaan visiitille lemmikistä huolimatta.

Koira oppii koulutuksen myötä kyllä ilman porttiakin, mihin se saa mennä ja mihin ei. Mutta kiellon noudattaminen saattaakin olla jo eri juttu – koiranomistajat tietävät, että koirilla on maagisen hyvä kyky livahtaa huomaamatta juuri niihin paikkoihin, jotka siltä on kielletty. Tarpeeksi korkea koiraportti on tässä varma ratkaisu.

Animatzoo.fi -verkkokaupassa myytävien porttien malleissa löytyy paljon valinnanvaraa. Portin korkeuteen vaikuttaa paitsi koiran koko myös sen hyppypotentiaali. Pienikokoisen koiran fyysiset kyvyt saattavat olla hämmästyttävät sen kokoon nähden, joten korkea koiraportti on aina varmempi valinta. Kiinnitä koiraportti sisälle sille sopivalle paikalle oviaukkoon. Useimpia portteja ei nykyisin tarvitse porata paikalleen, joten paikan vaihtaminenkin on tuolloin helppoa.

Kuljetushäkki koiralle ja muut koiratarvikkeet

Animatzoo.fi:stä löydät myös muut koiratarvikkeet netistä halvalla.

Ulkoilu on koirasi suosikkiaktiviteetti ja muutenkin usein toistuva ohjelmanumero, joten ulkoiluvarusteisiin kannattaa panostaa. Ulkoilutarvikkeiden valikoimaamme kuuluvat muun muassa hihnat, pannat, valjaat, nimiriipukset, heijastintuotteet ja koirankakkapussit, sekä monenlaiset koiran vaatteet edullisesti. Asuja löytyy sopivia kurakeleistä talvipakkasille ja hihnoissa on perinteisempää mallia sekä suosittuja flexi-remmejä eri pituuksilla.

Myymämme koirankakkapussit ovat kestäviä ja niitä saa eri kokoisina. Kesäaikaan kannattaa muistaa punkkipanta, joka suojelee koiraasi potentiaalisesti terveydelle vaarallisilta salamatkustajilta. Myös juoksuvyö koiran kanssa ulkoiluun kuuluu valikoimaamme.
Hyvin hoidetun koiran turkki on sen ylpeys.

Riippumatta siitä, onko lemmikkisi näyttelyvalio vai ei, on meillä sen hoitoon sopivat välineet. Valikoimastamme löytyy niin shampoita, harjoja, kampoja kuin trimmauskoneitakin, ja tietysti koiran kynsisakset.

Animatzoo.fi:stä voit ostaa myös koiran asumismukavuuteen vaikuttavia tuotteita: petejä, alustoja, ruoka- ja vesikuppeja, sekä tietenkin koiran leluja. Kun koira matkustaa, voi turvavyö tai koiran autohäkki olla tarpeen. Nekin voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme!